Shop – ADHD rådgivning og behandlinger

Her kan du købe relevante behandlinger og rådgivning, når det gælder ADHD,ADD og Hypersensivitet

Klik på billedet, hvis du vil vide mere om de enkelte e-kurser eller behandlingsmoduler


Herunder kan du se de øvrige produkter til hjemmebehandling, som Hjemmebehandlinger.dk udgiver:

Få styr på sener og led med Arnikatinktur

Varenummer 00033
kr70.00
På lager
1
Produkt detaljer

I dette lille E-kursushæfte lærer vi dig at fremstille og bruge et vidundermiddel, som bør være i et hvert husapotek.

Arnika er nemlig naturens store helbreder til især ledproblemer.

Forstuvninger, hævelser, ødemer og endda også nogle betændelsestilstande formår denne vidunderplante at opløse bedre end noget andet middel.

Glem alt om sportscremer og dyre specialforbindinger - din hjemmelavede tinktur er mere virksom end alt, hvad du kan købe i dyre domme..

En lille portion tørrede arnikablomster og en flaske billig vodka er i virkeligheden alt, hvad du behøver at investere i, når du først har downloadet kursusbogen - og så er du i godt gang.

Men lav rigeligt - for når dine familie og venner først har set , hvad du og tinkturen hjælpe dem med - står de i kø for at få del i dine dyrbare dråber.. 🙂

Fremstillingen er let at lære - du skal bare følge de enkle anvisninger vi giver dig i kursushæftet...

Husk det er en vigtig del af denne hjemmebehandlingsserie, at du kan bruge forfatteren som din private supervisor undervejs!


E-kursusbogen er et hæfte på knap 20 sider - og det er muligt at downloade det i flere udgaver alt efter dine ønsker og behov til format, læseApp eller program.

Du kan f.eks. læse bogen i følgende formater: PDF, EPUB, HTML5, EXE, FBR - der er til dem alle gratis læseapps eller de kan læses med BROWSER eller den PDF-læser de fleste har i forvejen.

Vi har desuden på forsøgsbasis nogle betaudgaver til læsning på IPAD og den fysiske KINDLE READER

Det er altså den samme e-bog i alle udgaven - i virkeligheden PDF-udgaven, der er transformeret om til de andre formater.

Du kan se meget mere om formater og læsemuligheder her på Hjemmebehandlinger.dk


Med i prisen er en gratis onlinevejledning over e- mail - så vi er der for dig med stort og småt, som du kommer i tvivl om under hele forløbet.

Ønsker du at udvide denne vejledning til at omfatte en mere detaljeret udgave med rådgivning og hjælp over video, Skype, Messenger, sms og sms kan dette tilkøbes direkte ved købet under fanen TILKØB til en særpris - eller senere her .

Gem dette produkt til senere

Denne side, som er en del af Hypnoseværkstedet/Hjemmebehandlinger.dk, bruger cookies - hvis du fortsætter, accepterer du vores brug heraf.  Se vore politikker her