Store

Få styr på dit barns problem med søvnhypnose + os på sidelinjen

00053
kr160.00
Den bedste redskab til at forandre dit barn indefra - og i god tid på en blid måde...
På lager
1
Produkt detaljer

Kan ikke købes endnu er kun lagt op for at teste - udgives i kommende weekend!

Lær en metode, der trods navnet, virker på stort set alt det, dit barn kan tumle med...

Søvnhypnose er en af de mest enkle og samtidig effektive metoder til at skabe en forandring i mindre & mellemstore børn - samt gruppen af senere udviklede større børn og unge.

Ja faktisk er søvnhypnose på målgruppen mere virkningsfuld end selvhypnose og endda i flere tilfælde på højde med en rigtig hypnosebehandling i klinikken!


E- kursusbogen her giver dig nemlig en meget enkel brugsanvisning i at udforme og udføre søvnhypnosen målrettet de problemstillinger dit barn kan rumme fra foster til ca. 9 år.

Metoden er en form for udvidet selvhypnose, hvor du på to forskellige måder snakker forandringen ind i en aldersgruppe der ikke selv er målrettede nok til at udføre en "rigtig" selvhypnose.

Behandlingen kan startes allerede inde fødslen, som en forebyggende præhypnotisk forandring af det, som du frygter eller bekymrer dig om- eller for den sags skyld ønsker dig af dit barns kommende liv...

Eller du kan senere tage udgangspunkt i øjeblikkelige problemstillinger, uvaner eller begrænsninger, som står i vejen for dit barn her og nu...


Søvnhypnose går ind i de underliggende ubevidste lag og hjernevasker så at sige negative tanker, fornemmelser og begrænsninger ud af dit barns sind som så erstattes af tilsvarende positive spor

Alt sammen kan du opnå med 2-10 minutters indsats hen over nogle uger...

Du lærer at lave det helt rigtige slogan til lige præcis dit barn og dets situation, hvilet er en stor del af nøglen til succes.

Ligesom du lærer alt, hvad du skal tage højde for under udførelsen, for at I sammen kan lykkes med behandlingsforløbet.

Alt er stillet op i små enkle og forståelige afsnit, så du trin for trin lærer de redskaber og grundregler, som søvnhypnosen er bygget op af at kende.


Der medfølger til denne kursusbog som til alle vore øvrige e-bøger supervision til dit arbejde med kurset fra bogens to forfattere.

Selvhypnose kan lette de fleste tilstande, uvaner, belastninger og lidelser og er især egnet til at forandre uvaner og opnå varige forandringer med.

Hvis der er tale om meget fastlåste tilstande, henvises der i stedet til målrettet hypnose på det område der dækker tilstanden eller direkte hypnoterapi i klinikken eller over Skype.Start altid med at læse velkomstbrevet, der er en slags overordnet vejledning for det materiale du kan loade ned.

Du kan desuden downloade e-kursusbogen i to udgaver.

Enten i PDF eller som FLIPBOG i 3Dformat som virtuel bog, du kan bladre i - her kan du vælge at åbne bogen i formaterne: htlm5, Flash, Exe, Fbr samt som Mac App i en testudgave til Mac brugere.

Desuden kan du finde bogen i Epub eller Kindleformat - i disse 2 udgaver er de interne link dog begrænset.

Du kan på hjemmesiden og i vejledningen du modtager ved købet se meget mere om formater og læsemuligheder.


Er der noget du vil vide, inden du bestiller, er du velkommen til at kontakte os....


Gem dette produkt til senere

Denne side, som er en del af Hypnoseværkstedet/Hjemmebehandlinger.dk, bruger cookies - hvis du fortsætter, accepterer du vores brug heraf.  Se vore politikker her